Hoera! het is feest

Het is eigenlijk een beetje feest. Enorm blij dat ik vandaag op mijn nieuwe werkplek in Leiden aan de slag ga. Ik heb bij Trezzz in Leiden een fijne en moderne ruimte gehuurd om te werken, trainingen te geven, Mediationgesprekken te voeren en andere ondernemers / collega-Mediators te ontmoeten. Waaronder Marlieke den Hartog-Van Opstal. Het pand heeft meerdere moderne (spreek)kamers waar ik mijn gasten / deelnemers aan Mediation op een prettige en ontspannen manier kan verwelkomen. Ik nodig je graag uit voor een kop koffie of thee om de ruimte te komen checken.

Note: Natuurlijk blijf ik ook actief voor mijn kantoor in Rotterdam. Ook daar ontvang ik graag deelnemers aan Mediationgesprekken, die liever in Rotterdam afspreken.

Nu eerst koffie met gebak! Fijne dag allemaal!